ΠΑ.ΣΥ.Π.Α.Π.

«Πανελλήνιος Σύνδεσμος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού» (ΠΑ.ΣΥ.Π.Α.Π.)


ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ σωστά τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ —και της εφηβικής και προεφηβικής ηλικίας νέες, αλλά και γενικά τούς ΝΕΟΥΣ—, ώστε να μην καταλήξουν ΠΟΤΕ στην τραγική ΕΚΤΡΩΣΗ, ούτε τη χειρουργική ούτε τη φαρμακευτική, έστω κάποιων ωρών και ημερών (με οποιαδήποτε μορφή αντισυλληπτικών: «χάπι επόμενης ημέρας» κ.λπ., όπως και με «σπιράλ»), που είναι πρώιμη ΕΚΤΡΩΣΗ-ΦΟΝΟΣ, αλλά ούτε και με ΣΤΕΙΡΩΣΗ. (Οι Ιεροί Κανόνες της Εκκλησίας μας –ΚΔ΄ Αποστολiκός κ.α.– «κανονίζουν» την έκτρωση με πολυετή στέρηση της Θ. Κοινωνίας και τη στείρωση με 3ετή αφορισμό!). Συνυπεύθυνοι είναι και οι άνδρες-σύζυγοι, αλλά και «σύντροφοι», όπως και οι ιατροί-φαρμακοποιοί και λοιποί συνεργούντες…

Κάθε ΓΥΝΑΙΚΑ λοιπόν «ΑΓΑΜΗ», αλλά και ΕΓΓΑΜΗ, που αντιμετωπίζει πειρασμό ή κίνδυνο ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ ή ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΣ, ας μη δυσκολευθεί να επικοινωνήσει με τον ΠΑ.ΣΥ.Π.Α.Π., πού συστεγάζεται και συνεργάζεται με την Π.Ε.ΦΙ.Π. Το ίδιο ισχύει και για όσους γνωρίζουν εγκύους, που κινδυνεύουν να οδηγηθούν σε έκτρωση. Γράψτε ή τηλεφωνήστε ή επισκεφθείτε μας. Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ είναι σεβαστή.

ΠΡΟΣΟΧΗ επίσης και αποφυγή από τα Κέντρα «Οικογενειακού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ», πού συνιστούν αντισύλληψη, αλλά και ΕΚΤΡΩΣΗ!… Μακριά από τέτοια κέντρα,πού δυστυχώς προπαγανδίζονται και διαφημίζονται πιεστικά… Ζητήστε μας σχετικά έντυπα, πού διαθέτουμε ΔΩΡΕΑΝ, όπως και κάθε παρεχομένη βοήθεια γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ. Συμβουλευθείτε και έμπειρο Πνευματικό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

(+30) 210.38.38.496

(+30) 210.38.22.586

(+30) 210.38.08.826

ΦΑΞ:

(+30) 210.38.39.509

Ηλεκτρονική αλληλογραφία:

Γενικές πληροφορίες: info@pefip.gr

καθε ένα λεπτό